5.3.2008

McCain varmisti ehdokkuutensa


Huckabee luovutti neljln osavaltion tappion jälkeen. Nähtäväksi jää, kuinka republikaanit kokoavat rivinsä. Huckabeen pitkitetty roikkuminen viestii konservatiivien vaikeuksista sulattaa omapäinen McCain. Mutta onko se enää ongelma, kun lopulta on valittava kahdesta, joista toinen on demokraatti.

- N.Y.Times

3 kommenttia:

Nettilukion vaaliryhmä kirjoitti...

McKain voitto oli jo kauan selvillä ja olenkin miettinyt miksi Huckabee jatkaa taisteluaan, mutta tuossa se vastaus taisikin olla.
Henkilökohtainen mielipiteeni on ettei rebuplikaaneilla ollut ketään varteenotettavaa ehdokasta, koska kaikki ovat niin vanhoja ja kaavoihinsa jäykistyneitä. Nähtäväksi jää tuleeko McKainin haastajaksi Obama, sillä aamun uutisissa sanottiin Clintonin kirivän takaa ja olevan taas haastajan asemassa.

"tarkkailija"

Nettilukion vaaliryhmä kirjoitti...

Melkoinen comeback McCainilta! Puoli vuotta sitten rahat olivat lopussa ja kampanjahenkilökunta alkoi kaikota, mutta nyt mies republikaanien presidenttiehdokas.

"Päivystävä riippumattokauppias"

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se joo niin, että kumpi demareilta tuleekaan, niin molemmat ovat ennakkosuosikkeja McCainia vastaan. Mutta kaikki saattaa muuttua, minä hetkenä tahansa niin kuin kävi Obaman ja Clintoninkin välillä.

Kalle