22.2.2008

Jälleen sama levy ...



















Barack Obaman ja Hillary Clintonin kilpailu demokraattien presidenttiehdokkuudesta jatkui torstaina Texasin Austinissa järjestetyllä tv-väittelyllä, joka käytiin pääosin vanhoissa merkeissä.

Clinton korosti kokemuksensa merkitystä ja syytti Obamaa poliittisten teemojen kopioinnista. Obama puolestaan jatkoi muutosvalmiutensa ylistämistä.

Väittely oli viimeinen ennen maaliskuun alussa järjestettäviä Ohion ja Texasin esivaaleja, jotka ratkaisevat Clintonin kampanjan tulevaisuuden.

CNN

- Uutispäivystäjä

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämän päivän Hesarissa oli juttua tästä väittelystä. Sen mukaan yleisö buuasi, kun Clinton syytti Obamaa kopioinnista. Toisaalta yleisön ja Obaman kerrottiin herkistyneen, kun Clinton vähätteli vastoinkäymisiään tavallisten amerikkalaisten kokemuksiin verrattuna.

Kiintoisa oli "tieto", että Bill Clinton on sanonut, että Hillaryn on voitettava sekä Texas että Ohio, mutten peli on menetetty. Mielipidetiedusteluissa Obama on jo ajanut Clintonin reilun etumatkan melkein kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Aikaisemminhan McCain-tehtävässä pohdittiin sitä yltyykö demarien nokittelu, jos rakoa ei synny.

http://www.edelfoi.fi/fi/orgs/metodix/case/pressa2008/materials/07_media/joko_keinot_kovenevat?materials:Open=1445406&materials:selres=1445406

Aikaisemminhan ajateltiin, että Clinton ja Obama yrittävät pysyä hyvissä väleissä siksi, että jompikumpi pystyisi sitten voittamaan republikaanien ehdokkaan. Taisi käydä toisin.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa käydä lukemassa Muutama ajatus jenkkitaloudesta. http://www.edelfoi.fi/fi/orgs/metodix/case/pressa2008/materials/04_talous/010_talousasetelma?materials:Open=1433234&materials:selres=1433234

Anonyymi kirjoitti...

Superdelegaatit alkavat näköjään valua Obaman puolelle: http://www.theconservativevoice.com/ap/article.html?mi=D8UVKQ304&apc=9008