16.5.2008

Obama saa Edwardsin tuen

















"Yhdysvaltain presidenttikisasta aiemmin pois jättäytynyt John Edwards asettuu tukemaan Barack Obamaa. Obaman kampanjalähteiden mukaan Edwards antaa virallisen ilmoituksensa Obaman tukemisesta tänään." HS, 15.5.08

Clintonin alamäki siis vain jatkuu. Koskahan hymy hyytyy?

uutispäivystäjä, Anni

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tukea ja alamäki ovat kiinnostavia metaforia. Kun joku tukee eli pitää kiinni eli pystyssä yhtä, toisella alkaa alamäki.

Anonyymi kirjoitti...

Edwards teki järkevän ratkaisun tullessaan tukemaan Obamaa. Hän ilman muuta haluaa, että vaalien voittaja tulee hänen puolueestaan. Kun Obama alkaa olla jo selvä valinta demokraattien ehdokkaaksi, ei Clintonin tukemisessa ole järkeä, sillä hänellä on niin pienet mahdollisuudet päästä jatkoon. On siis luonnollista, että sitä oman puolueen ehdokasta kannantetaan joka jatkoon pääsee.

Santeri

Nettilukion vaaliryhmä kirjoitti...

Näinpä. McCainin vaalikoneista on kääntänyt tykistönsä kohti Obamaa. Aiheena Irak, mikäs muu.

Nettilukion vaaliryhmä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Jännää olisi, jos kaikkille ehdokkaille annettaisiin sama vaalibudjetti, jota ei saisi ylittää. Olisikohan vaalit silloin oikeudenmukaisemmat?? Ria

Nettilukion vaaliryhmä kirjoitti...

Ajatusta kannattaisi kehitellä. Se on hyvä tavoite. Tavallisia vasta-argumentteja on, että siitä seuraisi vain se, että tuki vietäisiin piiloon. Poliittinen valta on edelleen niin suurta, että se kiinnostaa liian monia tahoja.