15.5.2008

"Hold on one second there sweetie"

New York Times uutisoi tänään, 14.5, myös Obaman uusimmasta kömmähdyksestä.
“hold on one second there sweetie” tuli Obama sanoneeksi eräälle naisreportterille, tämän yrittäessä esittää kysymystä. Vastausta reportteri ei koskaan kysymykseensä saanut, mutta hyvän kohun hän sai tapauksesta aikaan.

McCainista vastaavia otsikoita ei juuri näy. Mitä se kertoo? Hänen hyvästä käytöksestäänkö vain? Sitä on vaikea sanoa, mutta aika näyttää tuleeko tilanne muuttumaan. Nyt kun demokraattien keskuudessa on harjoiteltu loan heittoa puolueen sisällä, niin luulisi että siellä oltaisiin kovassa iskussa varsinaista taistelua ajatellen. Vai joko voimat loppuivat?


uutispäivystäjä, Anni

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikesta sitä saadaankin kohu aikaseksi. Amerikassa "sweetie" sana on aika yleisessä käytössä ja mielestäni tollaisesta lauseesta kohun tekeminen on hassua...

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tämä kertoo asetelmasta, nainen-mies, musta-valkoinen? Tarkoitan, että onko Obama kuitenkin ensi sijaisesti (siis median ja sitä kautta äänestäjien) silmissä mies?

Anonyymi kirjoitti...

Olen kyllä aivan eri mieltä ykköskommentin kanssa. Vaarattomia sanoja ei ole olemassa. Kyllähän suomalaiset kansanedustajamiehet käyttivät aivan viattomasti tyttö-sanaa naispuolisista avustajistaan.

Anonyymi kirjoitti...

Osatekijä sille, että McCainin sanomisista ei saada kohua aikaan on se, että hän ei tällä hetkellä esiinny eikä anna niin paljon haastatteluja kuin demokraattien edustajat.

santeri