13.5.2008

Clinton lähtee Länsi-Virginiaan ennakkosuosikkina

"Yhdysvalloissa Hillary Clinton lähtee tiistaina ennakkosuosikkina Länsi-Virginian esivaaleihin. Tuoreimpien ennusteiden mukaan Clinton voittaisi kilpailijansa Barack Obaman Länsi-Virginiassa kirkkaasti. Mahdollisesta murskavoitosta huolimatta Clintonin mahdollisuutta päästä demokraattien presidenttiehdokkaaksi pidetään pienenä."

DPA, YLE Uutiset, 13.5.08

Lisäksi Yle mainitsee uutisessaan, että Obamalla on nyt ensimmäistä kertaa Clintonia suurempi kannatus myös supervalitsijamiehissä mitattuna.


uutispäivystäjä, Anni

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Länsi-Virginia on lähellä Clintonin kotipesää ja kannatus vaikuttaa olevan vankkaa. Ei taida vaan enää auttaa. Väkeä siellä sentään on enemmän kuin Eestissä, vaikka mediasta no välittynyt kuva, että se on melkoinen peräkylä.

Anonyymi kirjoitti...

Länsi-Virginiassa näyttää olevan puhti päällä. Demokraaattien osallistumisaktiivisuus lisääntynee viime vaaleista huomattavasti New York Timesin mukaan. McCainin kampanja on jo suunnannut tykkinsä Obamaa kohti ja lähtenyt ampumaan alas hänen Irakin politiikkaansa. Poliittiset tarkkailijat kertovat jo otetun käyttöön vastustajaoperoinnin, jota kutsutaan hauskasti sulkeistamiseksi ("bracketing") . Ennen ja jälkeen vastustajan vierailun eri paikkakunnilla valjastetaan omat vaalijyrät keräämään tietoa ja horjuttamaan kilpakumppania.