13.5.2008

Hillaryn ennustetaan luovuttavan

New York Post ennustaa Hillary Clintonin luovuttavan viimeinkin presidentin vaali taistonsa. Heidän mukaansa Hillaryn puheet ovat antaneet ymmärtää hänen jatkavan mukana vielä West Virginiassa, Kentuckyssa ja Oregonissa ja jättäytyvän kisasta näiden kaupunkien jälkeen. Syynä arvailuun on se, että Hillary ei maininnut mitään jatkosta edellä mainittujen kaupunkien jälkeen.

Tähän voi olla syynä sekin, että lauantaina kolme supervalitsijamiestä ilmoitti asettuvansa Obaman tueksi.

Obaman etumatka tällä hetkellä on niin vahva, että Clintonilla ei ole enää aikoihin ollut lähes mitään mahdollisuutta voittoon ja tästä syystä hänen mukana roikkumisensa ihmetyttääkin, sillä se vain pilaa hänen ja Obaman välejä parantaen näin McCainin asemaa todellista taistoa ajatellen.

Obama johtaa tällä hetkellä 1871-1698 ja hänen kerrotaan jo mokanneensa esiintymisiään sen mukaan, että voitto on varma.

"tarkkailija"

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis onko Obama mokannut esityksiään, siksi, että hänen voittonsa on esivaaleissa on varma? Vai miten?

Anonyymi kirjoitti...

Katsotaan jos luovutus nyt tällä kertaa tapahtuisikin.
Onhan Clintonin luovuttamisen suuntaan nimittäin veikkailtu jo pidemmän aikaa, mutta silti hän yhä sinnittelee mukana. Vaikea vain uskoa, että hän nyt suostuisi myöntämään tappionsa.

anni

Aikaisa kirjoitti...

Hurjalta vaan kuulostaa sekin, että Hillary lähtisi vielä hakemaan lisää lainaa, kun entistäkin taitaa oll yli kipurajan. Puhunta on muuttunut sen sorttiseksi, että esivaalivoitostakaan ei saa tuulta purjeisiin. Taas on uutisoitu uusista siuperdelegaateista, jotka ovat asettuneet Obaman taakse. Ymmärrän kyllä hyvin, ettei tunnu reilulta Clintonin vinkkelistä asiaa katsellen.

Anonyymi kirjoitti...

Minkälainen on tuo amerikan politiikka sen suhteen kuinka paljon ehdokkaat saavat ottaa lahjoituksia vastaan?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...

"Minkälainen on tuo amerikan politiikka sen suhteen kuinka paljon ehdokkaat saavat ottaa lahjoituksia vastaan?"

Käsittääkseni lahjuksia saa ottaa vastaan niin paljon kuin sielu sietää, kunhan ne tulevat oman maan rajojen sisäpuolelta. En aivan varma tästä ole. Itse kun minulla on tullut kysyttävää ja asiat mietityttäneet olen kysynyt Hannulta jos netistä en tietoa löydä.

santeri