21.5.2008

Perhekin jo haukkujen kohteena.



















Michelle Obama harrastajakuvaajan ikuistamana 4.5.2008 (kuvaaja kyllä väittää sen otetun 15.9.2008!)

Republikaaneille ei riitä enää Barrack Obaman haukkuminen, vaan nyt he ovat alkaneet pilkkaamaan myös hänen vaimoaan. Obaman vaimo sanoi vaalitilaisuudessa Wisconsinissa, että hän on nyt ensimmäistä kertaa aikuisiässään todella ylpeä kotimaastaan. Republikaanit ovat nyt takertuneet tähän sanontaan väittäen, että Barrack Obaman vaimo Michelle Obama on epäisänmaallinen. Republikaanit ovat lisänneet internettiin mainoksen, jossa kerrotaan se, että Michelle Obama on isänmaallinen. Siinä on myös listattu ne asiat, joista republikaanit ovat ylpeitä omassa kotimaassaan.

Barrack Obama on ilmoittanut ettei hän hyväksy sitä, että hänen perheensä vedetään mukaan tähän loanheittoon.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/t/usavaalit/

santeri

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä taitaa olla vasta finaalin "esivaalia". Ilmeisesti jenkeistä on pitkä kokemus loan heiton "myönteisisistä" vaikutuksista. Aina jää jonkinlainen tahra tai epäilys kytemään.

Armoton sidan käynnin logiikka pakottaa molempien organisaatiot samanlaiseen likaiseen peliin, jonka taituripiirteitä on saada aikaiseksi vaikutelma, että toinen on vielä törkyisempi. Loan heitto myös ärsyttää ja vaikuttaa nega-negatiivisesti.

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä aika alamäkeä tultu näissäkin vaaleissa...Miettikää vähän haukkumisen aihetta!!! Varmaan mahdollisen tulevan presidentin vaimo huvikseen uhraa kallisarvoista normaalia perhe-arkea ja aikaa huvin vuoksi kansan hyväksi!?! Mielestäni tämän suurempaa uhrausta tai selttelyä ei kenenkään tarvitsisi enään antaa...Mitäköhän seuraavaksi on tiedossa?? Ria

Ps. Vai onko tämä sittenkin taas medialta saatua huomiota, josta voisi sittenkin olla hyötyä... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sano muuta. Kun aviopuoliso on ehdokkaana, menetät käytännössä esiintyä itsenäsi ainakaan julkisuudessa. Jokainen sanasi ja ominaisuutesi rakentaa tai hajottaa presidenttiyttä. Aika ikävä rakonen, ellei kykene raivaamaan persoonallista tilaa tavalla, joka ei ole uhka liiasta itsenäisyydestä. Silloinhan voisi käydä niinkuin Clintonien "edellisellä" kaudella kävi. Hillarya pidettiin liiian vaikutusvaltaisena.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka suuri on poliitikon läheisten yksityisyydensuoja Amerikassa? Tietääkö joku?

Anonyymi kirjoitti...

Kun katsoo kuvia niin iholle mennään, mutta kun lukee kirjoja ja artikkeleita niin syntyy toinen kuva, jossa poliittinen ja taloudellinen eliitti elää omaa elämäänsä katsetta läpäisemättöminen aitojen takana.