24.5.2008

Taas selitellään vanhoja sanomisia.

Hillary Clinton on joutunut selittelemään sanomisiaan sen jälkeen, kun hän otti esille murhatun Robert F. Kennedyn kohtalon. Clinton perusteli päätöstään jatkaa sillä, että esivaaleissa voi tapahtua mitä vain, kuten Robert F. Kennedylle, joka murhattiin kesken esivaalien kesäkuussa 1968.















Robert (Bob) Kennedy

Barrack Obaman leirissä asian esille ottaminen on erittäin paheksuttu asia tällä hetkellä. Clintonin vaalitiimin mukaan Clintonin tarkoituksena oli vain esittää, että vaalitaisto on ennenkin venynyt kesälle.

Santeri

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Muistan Robert Kennedyn murhan hyvin, vaikka se peittyikin nopeasti oman elämän tapahtumiin. Pääsin nimittäin vajaa viikko aikaisemmin ylioppilaaksi. Tosin asiayhteydestä ei ollut sen tarkempaa mielikuvaa kuin että hänet olis todennäköisesti valittu presidentiksi aivan kuten isoveljensä aikaisemmin. Kummankin kohtaloksi tuli salamurhaajan luoti, mikä on johtanut lukuisiin salaliittoteorioihin.

Clintonin lausuma oli vähintään varomaton ja hyvinkin olla, että se osoittautuu myös taitamattomaksi. Paha on kyllä mennä sanomaan mistään mitään, kun käsittely on kuin koulukiusatulla. Kaikki käännetään nurin päin, sanoit tai teit mitä tahansa.