16.4.2008

Tänä päivänä sanat saavat siivet

New York Times- lehden mukaan demokraattipuolueen presidenttiehdokkaat kohtaavat toisensa tänään Philadelphiassa järjestettävässä demokraattien väittelyssä. Obaman avustajat kertoivat Obaman aikovan puolustaa huomautuksiensa ydintä osoittamalla, että hänen vastustajansa ovat niitä, joilta kosketus on hukassa.

Toinen New York Timesin kirjoittaja Jeff Zeleny lisää viikon olleen Pennsylvaniassa täynnä syytöksiä elitismistä ja alentuvaisuudesta. Ja paikallisten äänestäjien mielipiteet ovat karaistuneet. Koko tilaisuus on ehdokkaiden ensimmäinen kahden kuukauden väittelytauon jälkeen.

Philadelphia Inquirer raportoi ehdokkaiden ostaneen TV: esiintymisaikaa 4.5 miljoonalla dollarilla, josta 3 tulee Obamalta ja noin 1.4 Clintonilta. Washington Postin gallupin mukaan Obamalla on n. 10% johtoasema Clintoniin nähden demokraatteja kannattavista äänestäjistä. Vanhemmanpuoleisemmat äänestäjät puolestaan ilmoittivat olevansa ”liian fiksuja nielemään Obaman puheita”.

Opiskelija lämmössä (Uutisvuoro)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin kuitenkaan kaikki vanhemmanpuoleiset äänestäjät Clintonin puolella ovat ja niistä jotka Clintonia kannattaa tuskin kaikki pitävät itseään liian fikuina nielemään Obaman puheita.