15.4.2008

Obaman kannattajamies samaa mieltä Hillaryn vastaavan kanssa

Charlotte Observer- lehden mukaan, mustille suunnattu televisiokanava Black Entertainment perustaja Bob Johnsson yhtyi Hillary Clintonin kampanjassa mukana olleen Geraldine Ferraron maaliskuisiin puheisiin siitä, että Obama ei olisi päässyt näin pitkälle, ellei hän olisi musta. Ferraro joutui jättämään kampanjan Obaman kannattajien suuttuessa tämä puheista. Helsingin sanomat kertoi seuraavaa.

"Ferraro oli oikeassa. Ongelma on se, että hän on valkoinen. Tämä [Obaman] kampanja on niin tulenarka rotukysymyksissä, että kenenkään on lähes mahdotonta sanoa mitään", Johnson sanoi. Obaman kannatusjoukko on leimannut Johnssonin kommentit absurdeiksi, ja kertonut tämän olevan Hillary ja Bill Clintonin pitkäaikainen ystävä.

Opiskelija lämmöstä (uutisvuoto, tai siis uutisvuoro).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä onko rotukysymys eritysen herkkä, mutta pattitilanne ehdokkaiden välillä on. Se rassaa puoluetta. Jostain luin tai kuulin, että New Yorkin demokraatit raivaavat Hillarylle tilaa kuvernööriksi. Se olisi jonkinlainen lohdutuspalkinto uhrautumisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Pääpalkinto on kyllä sen verran mieletön, että sen rinnalla kalpenevat lohdutuspalkinnot armotta. Onhan se toki mukavaa että pattitilanteen avaamiseksi yritetään jotain tehdä, mutta luovutukseen en enää tässä vaiheessa usko. Sen verran pitkälle tilanne on edennyt.

anni