19.4.2008

Clinton nappaa kolme uutta superdelegaattia

Jos kilpailu ei vielä ole ollut kova, niin nyt se ainakin on. Eilen illalla Hillary Clinton saattoi lisätä riveihinsä kolme superdelegaattia lisää. Kaksi entistä New- Jerseyn kuvernööriä eivät olleet hyväksyttyinä superdelegaattien listalle ennen kuin vasta viime torstaina. Edustaja Betty Sutton siirtyi myös kannattamaan Clintonia. Suttonin edustama alue on koillinen Ohio.

”Clinton on osoittanut suurta ymmärrystä painaviin asioihin, kuten työntekijäperheiden talouden kohottamiseen juuri täällä Ohiossa”, Sutton kertoi haastattelussa.

”Olen kiitollinen kummallekin New- Jerseyn entiselle kuvernöörille sekä edustaja Suttonille heidän antamastaan tuesta. Yhdessä heidän ja miljoonien muiden tuen kanssa, me toimitamme terveydenhuollon Amerikan jokaiseen kolkkaan, käynnistämme talouden ja käännämme suuren valtiomme ympäri. Kampanjamme on käymässä läpi suuria hetkiä.” Sanoi Clinton haastattelussaan. Suuria hetkiä varmastikin. Ainakin jännitys säilyy loppuun asti.

Opiskelija lämmöstä (Uutisvuoto)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tätä monet ovat pelänneet. Superdelegaati (eli puoluebyrokraatit) taipuvat Clintonin puolelle ja ratkaisevat pelin ohi äänestystulosten.