3.4.2008

Demokraateilla Uruguayn tuki

Uruguaylla on huono kuva demokraateista, etenkin Bushin presidentti kauden jälkeen. Tämä tuli ilmi kun Bush vieraili Uruguayssa, useisiin julkisiin paikkoihin oltiin isolla kirjoitettu "Fuera Bush", eli mene pois Bush. Tästä päätellen suurin osa uruguaylaisista ovat mielummin demokraattien tukena ja etenkin Obaman. Sillä Uruguayn suurimmassa El Pais lehdessä kerrotaan paljon enemmän hyvää Obamasta ja kuin Clintonista. Joten ihmiset saavat paremman kuvan Obamasta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Otsikko unohtu, joten jälkikäteen se on "Republikaaneilla Uruguayn tuki".

Kalle

Anonyymi kirjoitti...

Samanlaisia "Ulos Bush" tai "mene pois Bush" -kylttejä nähtiin myös Espanjassa. Myös espanjan El Pais- lehti kirjoittaa mielestäni hienoisesti positiivisemmin Obamasta. Mistäköhän tämä johtuu?

Anonyymi kirjoitti...

No itselleni ainakin ensimmäisenä tulee mieleen ihan vain se, että Bushillahan on paljon vastustajia, lähes jokaisessa maailman kolkassa. Yleensä asenteet Bushia kohtaan ovat myös aika jyrkkiä; joko vahvaa kannatusta, tai sitten kovaa vastustusta. Ei siis ole ihme, että mieltäosoittavia kylttejä kaduilla näkyy Bushin vierailuide aikoihin.

Tekstistä "Demokraateilla Uruguayn tuki" sen verran, että alussa taitaa olla virhe, kun sanotaan että "Uruguaylla on huono kuva demokraateista, etenkin Bushin presidentti kauden jälkeen."
Bushan on nimittäin republikaani.

anni

Anonyymi kirjoitti...

Joo virhehän se oli, hyvin huomattu. Mutta oikeastaan yritin vain testata kuinka hyvin ja tarkasti blogeja seurataan ;).

Kalle