2.4.2008

Hillary Clintonin aprillipila: Ratkaistaan vaalit keilaamalla

1.4.2008

Toimittajat aistivat ilmassa jännittyneisyyttä kun senaattori Hillary Clinton asteli mikrofonin eteen tiedotustilaisuudessaan tiistaina Philadelphiassa.

- Tämä on kova kisa. On selvää, että meidän täytyy tehdä jotain, jotta puolueemme ja kansalaiset pystyvät tekemään oikean päätöksen, joten minulla on ehdotus, Clinton sanoi.

Jännitys kasvoi kasinkosketeltavaksi. Aikooko Clinton taipua suostutteluihin ja luovuttaa kisan demokraattipuolueen presidenttiehdokkuudesta Barack Obamalle? Vai tarjoutua tämän varapresidenttiehdokkaaksi?

- Haastan senaattori Obaman keilaotteluun tänään, täällä Pennsylvaniassa. Voittaja vie koko potin. Annan hänelle jopa tasoitusta kahden ruudun verran, Clinton sanoi kirvoittaen yleisöstä vapautuneita hirnahduksia.

Clinton viittasi vitsillään Obaman maailmanlaajuiseksi uutiseksi nousseeseen surkeaan keilaustaitoon.

Osavaltiossa järjestetään demokraattien seuraavat esivaalit. Obamalla on kuitenkin jo lähes tavoittamaton johto valitsijamiehissä ja Clintonia on yhä voimakkaammin vaadittu väistymään ja päättämään repivä kisa. Hän on kuitenkin vakuuttanut käyvänsä esivaalikisan loppuun asti.

- Tehdään sopimus ja keilataan valitsijamiehistä. Meillä ei ole hetkeäkään hukattavana, koska on Aprillipäivä. Hyvää aprillipäivää, Clinton hihkui pilansa päätteeksi.


www.iltasanomat.fi/ulkomaat/uutiset

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onkohan jo hieman yliyrittämistä ilmassa. Kuinkakohan moni pystyy oikeasti nauramaan tuolle pilalle. Toisaalta kyllä Clintonin tilanne näyttää sen verran huonolta, että hänen täytyy käyttää kaikkia mahdollisia keinoja.

santeri

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän tuo aika epätoivoiselta vaikuttaa. Alkaa mennä Clintonilla halvan kosiskelun puolelle.

Anonyymi kirjoitti...

Oli kyllä mielestäni harvinaisen huono aprillinpila. Onhan se kyllä niin, että mahdollisuudet hiipuvat pikkuhiljaa Clintonin sormien välistä. Keilapallolla kaksintaistelu Obamaa vastaan valitsijamiehistä olisi Clintonille varmasti sopinut, vaikka hän sanoikin asiaa aprillipilana.

Kalle