2.4.2008

Obama esitteli surkeita keilataitojaan

31.3.2008

Presidenttiehdokas Barack Obama nauratti keilahallin yleisöä Pennsylvanian Altoonassa toissa päivänä. Obama totesi itse jälkeenpäin esityksensä olleen kauhea.

- Talousohjelmani on parempi kuin keilaustaitoni, Obama sanoi.

Demokraatti senaattori Obaman keilailta oli osa hänen kuuden päivän bussikiertuettaan seuraavassa esivaaliosavaltiossa. Obama on vähentänyt tärkeitä puheita ja pyrkinyt enemmän lähikontaktiin tavallisten ihmisten kanssa.

Lähikontakti keilapalloon tuotti ensimmäisellä kerralla kouruheiton. Toisella kerralla neljä keilaa. Yhden kerran ehdokas oli lähellä kaatoa. Mutta pistemäärä jäi 37:ään.

Obamalla oli kuitenkin selkeä kanta tilanteeseen:

- Minusta senaattori Clinton voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa.


www.iltalehti.fi/uutiset/ulkomaat

www.iltasanomat.fi/uutiset/USA vaalit 2008

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei hassumpi kyky nauraa itselleen. Tunnen joitakin, jotka pyrkivät olemaan esillä vain vahvoina. Tuskin politikot ovat poikkeuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Fiksu päätös vähentää puheita ja pyrkiä lähikontaktiin tavallisten ihmisten kanssa. Puheita on hyvä pitää silloin kun on oikeasti sanottavaa, mutta tässä vaiheessa on myös hyvä saada lähempää kontaktia kansaan. Ihmiset äänestävät kuitenkin usein sitä mikä tuntuu hyvältä, eikä pelkillä hienoilla puheilla ja kovilla faktoilla välttämättä voiteta kaikkia puolelleen.

anni