24.2.2008

Obama kääntyi jo McCainia vastaan.

Barack Obama ja Hillary Clinton käyvät vieläkin tiukkaa loanheittotaistelua. Kuitenkin saatuaan 11 suoraa voittoa Hillary Clintonissa useissa esivaaleissa, hän alkaa kiihtyvällä tahdilla kääntää loanheittoarsenaaliaan McCainia, republikaaniehdokasta, kohti.

Obama syyttää McCainia New York Timesin mukaan mm. siitä, että hänen avustajansa McCainia autellessaan ovat sivussa hoitaneet omia "bisneksiään" ja asioitaan.

Lisäksi Obama lataa jälleen kerran terveydenhuoltokiistan haulit lokahaulikkoonsa ja syyttää McCainin keräävän rahoitusta vaalibudjettiinsa suunnittelemalla terveydenhuoltosuunnitelmansa lääkefirmojen ja vakuutusyhtiöiden puolestapuhujien mallin mukaan. Hän myös sanoo McCainin terveydenhuoltosuunnitelmien olevan George Bushin tyylisiä ja sanoo "Se ei toiminut silloin, eikä toimi nytkään".

Obama suunnittelee itse vähentävänsä nuorien sairastamia tauteja esimerkiksi kieltämällä hiilihappoisten juomien myynnin kouluista "Jotta he edes joskus joisivat myös vettä".

-Kloonisetä-


http://www.nytimes.com/aponline/us/AP-Obama.html?scp=6&sq=Obama&st=nyt

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa rapa lentää molempiin suuntiin. McCain väitti puheessaan, ettei Obama tiedä mitään Al Quaidan läsnäolosta Irakissa. Obama vastasi välittömästi, että sen hän kyllä tietää, ettei Al Quaida ollut Irakissa ennen kuin Bush ja McCain hyökkäsivät Irakiin.

Anonyymi kirjoitti...

Onkin mielenkiintoista miten käy, jos (ja kun) Obama voittaa esivaalit ja asetelma muuttuu. Nythän Obamalla on ollut onni olla se puhtoinen altavastaaja, jonka päälle lokaa on heitetty. Eli Obama on vain vastannut (tai ainakin esittänyt asian niin) Clintonin loanheittoon. Saa nähdä muuttuuko asetelma varsinaissa vaaleissa.