25.3.2008

Jälleen lisää valheita ja lokaa Obama-Clinton -vyöhykkeellä

Obaman joukot ovat nyt alkaneet muistuttelemaan Clintonia hänen vierailustaan Bosnian sota-alueella 1996. Clinton käytti tätä vierailuaan eräässä vaalikampanjassaan kertoen kuinka suuressa vaarassa hän siellä oli. Clinton sanoi muun muassa juosseensa pää alhaalla koneestaan turvaan.

Obaman joukot ovat lähettäneet videon pätkän Clintonin vierailusta toimittajille, otsikkonaan - video joka täytyy katsoa, senaattori Clintonin vierailu Bosniassa.

Videosta käy hyvin selville, ettei siellä ollut Clintonin mainitsemaa vaarallista tulitusta eikä hänen tarvinnut juosta koneesta pää alhaalle painettuna.

Nyt Clintonin „puhuja“ on sanonut toimittajille, että se mitä Clinton sanoi saattoi ollakin väärinkäsitys. Ja Obaman joukoille he lähettivät viesti, että heidän kannattaisi olla ihan hiljaa sillä Clinton tosiaan oli vaarallisella sotavyöhykkeellä, mutta Obaman paras ulkopoliittinen teko on se, että hän asui lapsena Indonesiassa.

Vielä video jonka Obaman ryhmä lähetti eteen päin:

http://www.youtube.com/watch?v=Pef5AUt-tic

Lähteet:

http://blog.washingtonpost.com/sleuth/2008/03/obama_camp_again_assails_clint.html

http://www.stern.de/politik/ausland/:US-Vorwahl-Clinton-Judas-Demokraten-/614927.html?nv=rss


- tarkkailija

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

New York Timesissa asiantuntijat jättävät vielä portin auki Clintonille, mutta jos se toteutuu se voi olla Pyrrhoksen voitto. Mikään muu ei nimittäin auta kuin se, että superdelegaattien reilu enemmistö asettuu Hillaryn taakse. Tällainen puoluebyrokraattien veto saattaa vihastuttaa äänestäjät ja silloin lopullinen maali jää tekemättä.